BIV

BIV & SFPE logos

Föreningen för brandteknisk ingenjörsvetenskap

Var med och påverka!

Uppdatering!

Före sommaren öppnades möjligheten för våra medlemmar att vara med och påverka via BIVs remissgrupp då vi sökte nya deltagare till denna grupp (se inlägg nedan). 

Tyvärr har tekniskt strul medfört att intresseanmälningar som skickats in har försvunnit ut i zybervärlden och vi har ingen möjlighet att komma åt eller läsa dessa. Om du är en av dem som skickat in din intresseanmälan (eller om du är en av dem som ville göra det men som glömde bort det nu i samband med semestertider) skulle vi vilja be Dig att skicka intresseanmälan igen till Jesper Friholm senast den 22 augusti.

___________________________________

I BIV:s strategiska plan fastslås att vi ska arbeta med samverkan, påverkan och utveckling för att på så sätt vara en vägledande aktör i syftet att uppnå vår vision om en hållbar och brandsäker framtid.

Ett sätt som vi omvandlar strategi till handling är genom att utgöra remissinstans och svara på remisser i enlighet med BIV:s åsikter och etik. Detta arbete utför vår remissgrupp.

På grund av avhopp från denna grupp öppnas nu möjligheten för medlemmar att vara med och påverka via remissgruppen då vi söker nya deltagare till BIV:s remissgrupp.

Deltagandet innebär att, tillsammans med övriga deltagare, granska inkomna remisser och lämna synpunkter å BIV:s vägnar.

Om du är intresserad (eller har frågor), kontakta Jesper Friholm senast den 14 augusti på jesper.friholm@raddning.com med en kort motivering om varför Du är rätt person för detta arbete.