BIV

BIV & SFPE logos

Föreningen för brandteknisk ingenjörsvetenskap

Diskussionsforum

Välkommen till BIVs diskussionsforum. Här uppmuntras du att bidra till att ventilera frågeställningar som berör oss yrkesverksamma inom brandskydd i Sverige. Det kan röra sig om teknik, regelverk, metoder, etik mm. Klicka här om du vill gå direkt till forumet.

Syftet med detta forum är att:

  • stärka vår roll i samhället
  • stötta varandra genom att utbyta erfarenheter
  • samordna oss i frågeställningar som annars kan verka splittrande. (I vissa frågor kan vi endast ena oss om att vi inte är överrens vilket detta forum kan tydliggöra).
  • driva utvecklingen framåt genom att synliggöra brister och behov.

 

BIV tar gärna emot frågor för diskussion och dessa kan lämnas in genom formuläret för diskussionsförslag. Vi lägger upp dessa frågor så att vi kan försöka hålla ihop strukturen på detta forum. Kommentarer på redan inlagda frågor kan du lämna direkt i forumet. Läs mer om syftet med detta forum och riktlinjer för användning.

Ta chansen att prenumerera på inlägg via e-post för att bli uppdaterad när saker diskuteras. Prenumerera direkt här via RSS eller via e-post.

I de frågeställningar inom diskussionsforumet där BIV anser att det finns underlag för och ett värde i att ta officiell ställning som förening diskuteras detta i styrelsen. BIVs ställningstaganden återfinns här.