BIV

BIV & SFPE logos

Föreningen för brandteknisk ingenjörsvetenskap

BIV-dagarna 2022, 25-26 januari i Stockholm

Den 25-26 januari är det dags för nästa upplaga av BIV-dagarna, föreningen för Brandteknisk IngenjörsVetenskaps återkommande konferens. Koncept liknar det vi introducerade förra gången där de medlemmar som är intresserade av att hålla ett föredrag har möjlighet att anmäla sig i förväg.  Detta, tillsammans med en handfull speciellt inbjudna keynote-talare, tror vi kommer att inspirera till en aktiv diskussion. I figuren nedan har vi definierat de delområden som vi ser som viktigast inom området brandteknisk ingenjörsvetenskap.

Om du är intresserade av att hålla ett föredrag, skicka oss namnet på föredraget samt en sammanfattning på en halv till en A4 sida senast 1 oktober till robert.mcnamee@ri.se Konferensen är öppen för både medlemmar i BIV och andra som är intresserade av ämnet. De som håller föredrag måste dock vara medlemmar och erbjuds att delta i hela konferensen till ett reducerat pris.

Som en aptitretare kan vi också berätta att två av de planerade fyra keynoteföredragen på BIV-dagarna kommer att hållas av de senaste årens BIV-stipendiater, Marcus Runefors och Ida Texell.   

Välkomna att skicka in ert bidrag!

Mvh,

BIVs organisationskommitté: Robert McNamee (sammankallande), Mattias Delin, Anders Jönsson, Madeleine Nordkvist, Carl Pettersson och Lotta Vylund