BIV

Föreningen för brandteknisk ingenjörsvetenskap

svs-games.com

Om arrangören

Arrangör av konferensen är BIV - Föreningen för brandteknisk ingenjörsverksamhet - som är en ideell förening med syfte att verka för ett gott brandskydd i samhället. BIV är samtidigt en underavdelning (Chapter nr 47) till Society of Fire Protection Engineers. BIV bildades 1996. Föreningens arbete sker genom information, utbildning och genom att vara drivande i ett antal frågor kopplade till brandskydd. Föreningens medlemmar är verksamma inom bland annat räddningstjänst, universitet, försäkringsbolag/försäkringsmäklare och brandskyddstekniska konsultföretag.

Om konferensen

Konferensen kommer att äga rum under två heldagar den 2-3 maj 2018 vid Linköpings konsert och kongress. På kvällen den 2 maj kommer en gemensam middag att arrangeras på konferensanläggningen med start kl. 19.00. Konferenspriset är 2 900kr för medlemmar i föreningen BIV och 3 300kr för Icke-medlemmar. Medlemskap kan tecknas här och görs innan anmälan till konferensen för att erhålla medlemspris.

I konferenspriset ingår deltagandet vid de olika föredragen, fika och lunch under båda dagarna samt middag under den första kvällen. Alkohol vid middagen ingår dock inte i konferenspriset, detta för att underlätta ett bredare deltagande från offentlig sektor.

Anmälan görs på denna sida. När du anmält dig får du faktura som skickas till din e-postadress. Observera att antalet platser är begränsat och att tiden för betalning av avgiften kommer att räknas om det blir för många anmälningar. Först till kvarn således. Sista anmälningsdag är den 9:e april.

På följande sidor finns mer information om konferansen:

Informationen kommer att uppdateras löpande med mer och mer detaljer kring programmet ju närmare konferensen kommer. Kika därför gärna in här lite då och då för att läsa mer om de olika talarna, samåkning och andra intressanta tillägg!

Frågor?

Har du frågor om konferensen, anmälan eller programmet är du välkommen att höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..