BIV

Föreningen för brandteknisk ingenjörsvetenskap

svs-games.com

Fält markerade med * är obligatoriska. Anmälan till konferensen är bindande. Betalning av konferensavgiften sker enligt faktura som kommer att skickas till dig per e-post. Observera att ingen pappersfaktura skickas.

Priset för konferensen är 2900 kr för BIV-medlemmar och 3300 kr för övriga. 

Sista anmälningsdag är den 9:e april.

SFPE-members from other SFPE chapters are welcome to participate with the same discount as members of the Swedish chapter. Please contact us at Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. before registration for further information. Please attach verification of your SFPE-membership in the email.

Information
 
Fakturauppgifter

Genom att trycka på knappen "Skicka in anmälan" så medger jag att föreningen för brandteknisk ingenjörsvetenskap (BIV) behandlar de uppgifter som jag fyllt i ovan i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). [Mer information]

Hur behandlar BIV dina uppgifter?

Vid anmälan till konferens arrangerad av Föreningen för brandteknisk ingenjörsvetenskap (BIV), är du tvungen att delge föreningen viss information om dig själv. Den information som är obligatorisk för att kunna anmäla dig via BIVs hemsida (www.sfpe-biv.se) är förnamn, efternamn och e-postadress och fakturaadress. Genom att fylla i denna information och övrig ifylld information samtycker du till att BIV behandlar denna information i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204).

BIV kommer främst att använda din e-postadress för kommunikationsändamål, dels genom konferensrelaterade utskick och dels för utskick av faktura vid betalning av anmälningsavgift.

Du kan alltid begära att få ta del av den information som finns lagrad om dig genom att kontakta föreningen på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Har du andra frågor om hur BIV behandlar dina personuppgifter eller generelt om föreningen var god kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Tack för din anmälan till BIV-dagarna 2018!
Mer information har skickats till den e-postadress som du uppgav vid anmälan. Om du inte skulle få något mail så kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ett fel uppstod i samband med att anmälan skickades in. Om felet uppstår igen kontakta kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.