BIV

Föreningen för brandteknisk ingenjörsvetenskap

svs-games.com

Vartannat år anordnar SFPE-BIV en nationell konferens där branschen och medlemmarna ska kunna träffas, nätverka, utbyta erfarenheter och lyssna på intressanta nyheter, föredrag och paneldiskussioner. Nästa konferens kommer att ske under april månad 2018. 

Eftersom föreningen vill spegla hela branschen när det gäller brandteknisk ingenjörsvetenskap, så gör även vår konferens det. Så det är er erfarenhet och kompetens, våra medlemmars, som vi behöver för att kunna göra en så bra konferens som möjligt. Kan du tänka dig att delta i programgruppen så behöver BIV dig! Vi önskar en så bred programgrupp som möjligt för att kunna ge olika input i arbetet. Arbetet kommer bl.a. att ledas av styrelsemedlemmen Anders Jönsson och andra styrelsemedlemmar som deltog i arbetet med föregående konferens. Innan den 24 september behöver vi ditt svar, tack!

 

Om du vill anmäla ditt intresse och vill veta mer om förra årets konferens, klickar du bara på Läs mer och bifogad bilaga nedan!

Anmäl ditt intresse till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så snart som möjligt!